EA Sports en voetbalkrant.com nodigen iedere jeugdvoetbalclub uit om deel te nemen aan een Fifa 16-tornooi. De 6u durende wedstrijd gaat door in de prestigieuse Galamco Arena.

Ook KVC wil hier aan deelnemen! Onze club zoekt dringend 3 deelnemers uit volgende leeftijdscategorieën: -12 jaar, -18 jaar en +18 jaar.

Wie van jullie gaat de uitdaging aan? Inschrijven kan via diederikvanneste@gmail.com met vermelding van je naam en je geboortedatum. Aangezien de tijd dringt, er worden amper 20 ploegen toegelaten, krijgen de eersten die een mail gestuurd hebben de eerste voorkeur. De rest van de inschrijvingen worden op een wachtlijst gezet.

De hoofdprijs van dit tornooi is een geldprijs van 1500 euro bestemd voor de ontwikkeling van de jeugdwerking. Als deelnemer geniet je natuurlijk van de eeuwige roem om de clubkleuren van onze ambitieuze voetbalvereniging te verdedigen!

Hieronder meer uitleg over de 6-uren marathon:

FIFA 16 marathon zoekt twintig Vlaamse jeugdvoetbalclubs.

De winnaar gaat naar huis met geldprijs van 1500 euro  bestemd voor ontwikkeling jeugdwerking

Op zaterdag 12 december nemen twintig Vlaamse jeugdvoetbalclubs het in de Ghelamco Arena te Gent tegen elkaar op tijdens de eerste editie van de 6 uur durende EA SPORTS FIFA 16 Marathon.  De deelnemende teams, bestaande uit telkens drie deelnemers, strijden er vanaf 14u tegen elkaar voor de overwinning in een uniek FIFA 16 tornooi. Het winnende team gaat namelijk naar huis met een geldprijs die integraal bestemd is voor de ondersteuning van de jeugdwerking van de club.

Elk team is samengesteld door spelers  uit elk van de de volgende 3 leeftijdscategorieën: -12 jaar, -18 jaar en +18 jaar. Samen vertegenwoordigen ze de kleuren van hun club.  

Belgisch voetbal leeft dankzij jeugdwerking
Investeren in de jeugd loont, ook in het voetbal. De vele succesvolle Belgische voetballers zijn daar zeker een bewijs van. Met dit initiatief willen organisatoren, Electronic Arts en Voetbalkrant.com de Vlaamse voetbalclubs een duwtje in de rug geven om meer dan ooit in te zetten op de jeugd en mee te werken aan de ontwikkeling van Belgisch voetbaltalent.

Inschrijven en deelnemen
Vanaf vandaag kunnen deelnemende teams  zich inschrijven via www.voetbalkrant.com/FIFA16marathon. Op het ogenblik van inschrijving wordt de deelnemende teams ook gevraagd om in geval van winst aan te geven op welke manier de club zijn jeugdwerking verder wenst uit te bouwen.  Alle FIFA 16 wedstrijden worden gespeeld op XboxOne. De EA SPORTS FIFA 16  Marathon is een FIFA tornooi met poulesysteem en start om 14u. De finale wordt gespeeld rond 20u. Een wedstrijdreglement is online beschikbaar. 

Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met 6 december. De deelnemende ploegen krijgen voor dinsdag 8 december per mail een bevestiging betreffende hun deelname.

 

Redactie KVC

#ForzaKVC

Reacties