28 jaar, 1m84 en 74 kilogram. Een verdedigende middenvelder met voorkeur voor de nummer 8. Rechtsvoetig maar kan ook links goed uit de voeten. 6 jaar jeugd Cercle Brugge, na wat omzwervingen bij VG Oostende en KM Torhout al 4 jaar een vaste waarde bij FC Gullegem waarvan 2 jaar kapitein…

Onze redactie was er als de kippen bij om onze nieuwe toekomstige smaakmaker te interviewen!

Met je huidige ploeg speel je in 2e amateur, vanwaar de overstap naar een ploeg die momenteel 2 reeksen lager speelt?

Vorig seizoen al trok trainer Angelo aan mijn mouw maar toen had ik geen redenen om te vertrekken.  Persoonlijk was ik voor volgend seizoen toe aan een nieuwe uitdaging. Wingene is een ambitieuze en warme club en is nog steeds in de running voor de titel. Als ik eerlijk ben dan zou ik graag in 3e amateur willen spelen. Indien het dit seizoen net niet lukt voor KVC dan is 1e provinciale uiteraard ook goed voor mij. Ik speel liever bij een ploeg waar de druk iedere week hoog ligt om te winnen dan een team dat iedere week met het mes tussen de tanden moet gaan voor het behoud.

En bij Wingene kom je wat vertrouwde gezichten tegen?

Aaron Bruning en ik zijn bij de jeugd van De Haan gestart. Later hebben we 1 jaar samen gespeeld bij VG Oostende. Ik ben echt blij om terug te kunnen spelen met deze klasbak. Met Jeremy Brogniez heb ik destijds nog bij Cercle Brugge gespeeld. Het voetbalwereldje is klein, de rest van de kern zijn geen onbekenden voor mij.

De voorbije wedstrijden behaal je met Gullegem een 6 op 6, operatie redding is gestart?

De knappe 4-1 overwinning dit weekend tegen Westhoek is alvast een begin, verliezen ging eerlijk gezegd dramatisch zijn. Dankzij deze 2 gewonnen matchen staan we terug onder het volk. Met nog 9 matchen voor de boeg, waarvan 6 tegen rechtstreekse tegenstanders is alles nog mogelijk. Ik ga er alles aan doen om mijn huidige ploeg van het behoud te verzekeren!

Bedankt Yoeri, tot binnenkort!

#redactieKVC

 

Reacties