Beste jeugdspeler, ouder, supporter en KVC-symphatisant,

 

Deze avond is er de 2e burenderby van dit seizoen!

Zoals eerder al voorspeld zijn KVC en onze buren de uitgesproken titelfavorieten dit seizoen. KVC staat momenteel op amper 4 punten van leider Zwevezele. Ondanks de talrijke krantenkoppen is dit wellicht niet DE match van het seizoen. Met nog 45 te verdienen punten is de competitie alvast nog niet beslecht.

Via deze weg een hartelijke oproep om met zoveel als mogelijk supporters aanwezig te zijn. Spreek met elkaar af zodat we er een spannende en sportieve avond kunnen van maken en de 3 punten huiswaarts kunnen nemen! Ga veilig op stap en vergeet jullie BOB niet! Probeer, ondanks de grote publieke opkomst, telkens een spionkop te vormen achter het doel van onze tegenstrevers... en schreeuw onze favoriete vereniging naar de overwinning!

Kom in jullie KVC uitrusting (training, jassen, sjaals, vlaggen, toeters, ...) of zoveel als mogelijk de Blauw-Witte kleuren aan te hebben.

Probeer tijdig te vertrekken want om 16u start al de kerstmarkt en op hetzelfde moment is er Volleybal en Basket in Zwevezele...

 

RedactieKVC

#BeThereOrBeSquare

#YesWeCan!

Reacties