Tijdens het nieuwe seizoen 2018-2019 zal de kledij van het merk Joma opnieuw de clubkledij zijn van KVC Wingene. Wij geven u de mogelijkheid om kwaliteitsvolle kledij ( met KVC logo's ) aan een sterk verminderde prijs aan te kopen binnen KVC Wingene. 

Deze kledij zal worden geleverd door de kledij leverancier DEMAT SPORT uit Sint Eloois Winkel.

Reeds van jonge leeftijd was Matthias Demeyere (zaakvoerder) gebeten door de voetbalmicrobe. Hij begon met voetballen bij de jeugd van Ingelmunster en stapte toen over naar Zulte-Waregem. Zijn eerste stappen bij het fanionelftal werden in Rumbeke gezet. Volgende ploegen die konden genieten van Matthias zijn keeperstalenten waren Oudenaarde en Heule.

Naast aktief voetballen leerde Matthias reeds vele spelers en keepertjes de knepen van het vak. Hij was reeds trainer bij Ingelmunster, Heule en Gullegem.

Matthias, die voetbal ademt, wilde ook op professioneel gebied in de voetbalwereld blijven. In december 2011 ging Matthias zijn grote droom in vervulling.
Hij begon in het centrum van Sint-Eloois-Winkel zijn eigen sportwinkel.
Als middenstander had Matthias al vlug door dat het verschil moest gemaakt worden door deskundige begeleiding,
klantgericht en klantvriendelijk werken.
De winkel evolueert tot op heden naar een meer en meer gespecialiseerde winkel op het gebied van voetbal met een specialiteit voor doelwachters.
Vele bekende en minder bekende voetballers hebben reeds de weg naar Demat Sport gevonden.
Reeds verschillende voetbalploegen zien de voordelen van een samenwerking met een gespecialiseerd persoon.
Voor alle voetballers en voetbalploegen die een bekwame en correcte begeleiding naar kledij en materiaal willen: Demat Sport! http://www.dematsport.com/

Kvc Wingene biedt volgende artikels aan die kunnen besteld worden door KVC Leden.

Levertermijn afhankelijk van stocksituatie.Kvc zorgt voor een korting van 20%, de bestelde artikelen worden in de kantine geleverd en contant betaald.

Kledij kan besteld worden.

Gelieve jullie naam, ploeg en de maat van het bestelde artikel in de mail te zetten. Nadien zal je een bevestigingsmail ontvangen met de leverdatum

Alvast bedankt voor de bestelling!

Sportieve groeten,

Cel Kledij KVC Wingene