Afgelopen zaterdag stond Wingene voor de lastige verplaatsing naar Eppegem.  Eppegem nam aanvankelijk het initiatief maar KVC prikte met momenten goed tegen.  Even lag de partij stil nadat de Eppegemse spits De Boeck werd afgevoerd na een onschuldig contact met Vangheluwe.  We wensen de goeie spits van Eppegem alvast een goeie revalidatie toe.  Eppegem vond geen oplossing in het blok van KVC en KVC miste de kwaliteit bij de laatste pass of voorzet in de tegenaanval. Bij het begin van de tweede helft begon KVC fris en met veel vertrouwen.  Het drukte even Eppegem tegen eigen doel met een goeie kans voor Vanmaele op vrije trap.  De grootste kans van de wedstrijd kwam even later op naam van Jens.  Maar opnieuw pakte doelman Leemans uitstekend.   Kort voordien hield Jordy Eppegem al van de 1-0 na een schot van Banhamou.  KVC wou de druk opvoeren maar werd zelf even later koud gepakt door een individuele actie van diezelfde Benhamou.  Een uppercut ... want even was KVC van slag..  Eppegem had nu het betere van het spel.  KVC herstelde zich in de partij met enkele kleine kansjes en een resem aan hoekschoppen tot gevolg.  Net op dat moment viel de 2-0.  Een afstandschot werd eerst nog gepareerd door Jordy ... maar Banhamou duwde in de rebound de 2-0 binnen.  Met nog 20 minuten te spelen probeerde KVC nog maar Eppegem panikeerde niet en speelde de wedstrijd volwassen uit.  KVC verliest zo zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen een goed Eppegem.  Zaterdagavond ontvangen we Wolvertem om 19u30.