Met heel veel verdriet en pijn in ons blauw-witte hart melden wij het onverwachte overlijden van Walter De Bie.

Walter maakte al vele jaren deel uit van de KVC-familie als actief bestuurlid, als gastheer tijdens de rust, als pistolet-man voor de spelers, als host voor de scheidsrechters, … maar vooral als mooie mens, warme vriend, en zo veel meer. Altijd bereid voor een praatje aan de toog, met een pintje of wijntje erbij.

Walter: bedankt voor de vele flessen ‘bruine melk’ die we tijdens de rust mochten proeven, voor de heerlijke wafeltjes en gebakjes die Jeannette steeds vers bakt, voor de ontelbare groene of donkere flesjes bier die je maar bleef trakteren. Voor de vele, vele wedstrijden die je van achter de goal mee beleefde als supporter nummer 1. Voor de talrijke verplaatsingen waar je ook steeds aanwezig was. Je was er altijd geirne ‘Bie’.

Voor de massa’s lotjes die je kocht (‘als steun voor de jeugd’) en voor al die keren dat je vloekte dat je ‘weer geen prijs had’. En trok je dan toch eens het kaartje met de gratis pintjes…dan moesten ook onmiddellijk terug getrakteerd worden in de kantine, voor jouw kvc-makkers.

Walter, ‘erevoorzitter’ ☺, we gaan uw plekje tussen ons, aan dat kleine toogje altijd vrij houden voor jou.

Nooit gaan we dat beeld van jou daar tussen ons vergeten: goedlachs, beetje grappen en grollen, mooi gekleed, altijd in vorm en positief over de toekomst.

Het ga je goed Walter.. We gaan je heel hard missen!

Walter werd uiteindelijk 74 jaar. Veel te jong.

Reacties