Afgelopen maandag, klokslag 10u, zat de wedstrijd van Voetbalfederatie Vlaanderen er op. Dankzij 845 likes en onze foto die 260(!) keer gedeeld werd op Facebook hebben we, meer dan verdiend, de derde plaats binnen gehaald. Een onverhoopt succes!  Vrijdagavond stonden we nog meer dan 260 stemmen achter op Zelzate, dankzij een ongelofelijke eindspurt stranden we op amper 18 likes van hen! Koen, zijn scheidsrechtersteam en het volledig jeugd- en hoofdbestuur danken iedereen voor de massale medewerking aan deze wedstrijd.

 

Vip-avond

Zaterdag stond de 15e editie van de VIP-avond op het programma. Met meer dan 500 deelnemers was deze jubileum-editie een waar succes. Een knappe inrichting, veel drank en lekker eten. Café Flamand zette de Europahal op zijn kop, de after party met onze dj battle zorgde voor een perfecte afsluiter van deze feestelijke avond. Bedankt aan alle aanwezigen!

BCM  15 november 2015

En we zijn nog lang niet uitgefeest! Zondag 15 november staat onze eerste BCM-moment op het programma. Onze eerste ploeg speelt thuis tegen Kortemark. Een ideaal moment om met vrienden, familie, kennissen of zakenrelaties er een aangename namiddag van te maken. Meer info op onze evenementenpagina, inschrijven kan via xdeschilder@deloitte.com. Be there!

De winter staat binnenkort voor de deur…

We zijn amper half oktober maar ondertussen lijkt de zomer al ver weg. De dagen worden korter en binnenkort verandert het uur, het wordt het stilaan kouder.

Denk er als ouder dan ook aan om jullie kind van de gepaste kledij te voorzien op training en wedstrijd. Aangepaste kledij houdt jullie kind warm en voorkomt ziekte en blessures. Nog niet in het bezig van warmhoudkledij? Doe gerust een bezoekje aan onze nieuwe kledijleverancier www.dematsport.be! Ruime collectie aan kleine prijzen!

 

Tot op de velden,

Bestuur KVC

Reacties