Deze week had onze redactie afspraak met Mister Bruning. De immer sympathieke 29-jarige aanvaller, beroepshalve leraar LO uit De Haan is al jarenlang samen met zijn Celine. De technisch sterke smaakmaker bezorgt onze stadiumomroeper na al die jaren nog steeds een instant-orgasme. Terug tijd voor een interview met de man met de unieke voornaam met 27 klinkers, een daverend applaus voor mister Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaron Bruning!

Dag Aaron, na een knappe 9 op 9 zondag uiteindelijk geen winst?

Afgelopen weekend was het net dat ietsje minder dan de voorbije weken. Merelbeke was sterk en hun resultaten liegen er niet om. Ze staan terecht op de eerste plaats maar ik vind ze niet de grote topploeg. Met nog 9 matchen te gaan en 27 punten te verdienen geven we ons niet zomaar gewonnen. Wingene zou Wingene niet zijn, we zijn een ploeg met telkens ambitie. Kampioen spelen wordt wellicht heel moeilijk maar een eindrondeticket zit er nog steeds in en daar gaan we volop voor.

Vader en moeder Bruning zijn ondertussen één van de grootste supporters van KVC of eerder van jezelf?

Van kleins af aan waren mijn ouders supporters numero uno tijdens mijn wedstrijden bij oa De Haan, Club Brugge , Oostende, Gent Zeehaven, enz. Als zoon van is het telkens machtig dat je ouders aanwezig zijn voor je match. Als ik pa mag geloven heeft hij ondertussen al 2 auto’s versleten voor de voetbalcarrière van mijn broer en mezelf. Timothy was technisch een pak sterker dan mezelf. Ik vergelijk hem een beetje als een type Brogniez, in no time enkele spelers uitschakelen en dan een speler alleen voor doel brengen. Door een aanslepende enkelblessure en enkele operaties heeft hij jammer genoeg vroegtijdig moeten afhaken. Zelf ben ik eerder iemand die het moet doen met inzet en loopvermogen.

En wat brengt de nabije toekomst?

Wat betreft het sportieve, de onderhandelingen bij KVC zijn bijna rond. Ik start volgend jaar aan mijn 7e seizoen bij KVC. Op privégebied staat ons appartement in De Haan te koop. Gelet op onze werkomstandigheden hebben we een huis gekocht in Brugge. Geïnteresseerden mogen steeds contact opnemen ;-)

 

Bedankt voor de vlotte babbel!

Op zoek naar een stijlvol gerenoveerd appartement in De Haan als vaste verblijfplaats, vakantiewoning of investeringsgoed check https://immoweb.be/nl/zoekertje/appartement/te-koop/de-haan/8420/id7979042

Komende zondag de uitwedstrijd tegen Sporting Kampenhout, momenteel de nummer 12 in de stand. Supporters op post!

#MisterAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaronBruning

#RedactieKVC

Reacties