Na 2 campagnes Knokke,  1 jaar VG Oostende, 1 beurt bij  KRC Gent-Zeehaven en 1  seizoen KMSK Deinze is Aaron ondertussen bezig aan zijn 3e ambtstermijn bij KVC. De immer sympathieke 26-jarige aanvaller, beroepshalve leraar LO uit De Haan woont samen met zijn Celine. De technisch sterke smaakmaker bezorgt onze stadiumomroeper bij ieder doelpunt een instant-orgasme. Tijd voor een interview met de man met de unieke voornaam met 27 klinkers, een daverend applaus voor mister Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaron Bruning!

 

In vorm ben je vaak een gesel voor je rechtstreekse tegenstander. Zonder te blozen mogen we je rekenen bij het selecte groepje van smaakmakers in Eerste Provinciale. Waar heb je zo leren voetballen?

Als jeugdspeler heb ik tot mijn 7e in doel gestaan bij KE De Haan. Toen had ik er genoeg van en ben ik veldspeler geworden. Door mijn trainer werd ik op de rechtsachterpositie geposteerd. Ondanks mijn grote gestalte had ik toen weinig voetballend vermogen. Gelukkig hadden we bij ons thuis een grote tuin. Door te spelen tegen kinderen die een stuk groter waren dan mij heb ik mijn streng leren trekken. Mijn broer, een benadigd zaalvoetballer, heeft me de knepen van het vak geleerd. Kort daarna mocht ik starten bij Club Brugge. Dankzij de nimmer aflatende inzet van mijn ouders sta ik waar ik nu sta. Destijds bracht mijn pa, na 10u aan een stuk werken, me naar de training. Door de steun van mijn ouders, die altijd voor me klaar stonden, heb ik toch iets bereikt als voetballer.

 

Vorig seizoen was je goed voor 7 goals. Dit seizoen staat de teller ondertussen al op 14 in de reguliere competitie en 4 doelpunten in de beker. Heb je je torinstinct terug gevonden?

Dit seizoen sta ik, dankzij T1 Para, een rijtje hoger. Wanneer ik mijn rechtstreekse tegenstander kan uitschakelen sta ik direct voor doel. Dit jaar is KVC completer. Benjamin Bonte is de man van de gesneden pas, Lars Blieck is de controleur op het middenveld, verdedigers James Lahousse en Olivier Demaitre zijn terug bezig aan een ijzersterk seizoen. Hristo (nvdr Arijs) toont zijn klasse en is ondertussen al goed voor 10 treffers. Ook Jens Van Damme, na een seizoenstart met enkele blessures, is stilaan op zijn hoogste niveau en is duidelijk een meerwaarde voor onze ploeg.

 

Op het einde van vorig seizoen was er meer dan concrete interesse van een hoger aangeschreven ploeg. Het feit dat je bijtekende was voor het bestuur misschien wel de beste transfer voor de aanvang van de competitie. Wat houdt je in Wingene?

Dankzij een goede babbel met trainer Paravizinni koos ik terug voor KVC. Een keuze waar ik nog altijd geen spijt van heb. Onder leiding van onze T1 en trainers Colpy en Fever heb ik ondertussen nog veel bijgeleerd en is mijn maturiteit aangescherpt. Verder is het bestuur, onder aanvoering van voorzitter Koen Vande Walle, steeds correct. Er is er de nodige ambitie en enthousiasme. Als speler krijg je het nodige vertrouwen en wordt je bij KVC beloond naar werken. KVC is een meer dan ambitieuze club, lukt het dit jaar niet om een titel binnen te rijven dan gaan we er volgend jaar weer voor de volle 100% voor.

 

Ben je tevreden wat je ondertussen op sportief vlak hebt bereikt? Kriebelt het niet om nog eens je kans te wagen in de Nationale reeksen?

Alles hangt af van factoren. Er is inderdaad interesse van ploegen uit de Nationale reeksen maar je moet steeds het volledige plaatje bekijken. Er zijn ploegen die 2 jaar aan een stuk zwaar investeren, geld inpompen en dan simpelweg het kraantje toedraaien. Een goed gevoel bij een ploeg is het belangrijkste.  Bij KVC voel ik me goed. Een schitterend sportpark en dito supporters doen er ook veel aan.

 

KVC heeft de 2e periodetitel binnen waardoor het eindrondeticket al binnen is. Valt de druk hierdoor wat van de schouders?

Met nog 30 punten te gaan is nog alles mogelijk. Waregem en Wervik zullen ongetwijfeld nog punten laten liggen. We zijn voor niemand bang maar hebben respect voor de andere ploegen. Sowieso gaan we ervoor, afspraak binnen 10 weken;-)

 

Bedankt Aaron voor dit openhartig interview, hopelijk zien we je volgend seizoen terug op onze velden!

#RedactieKVC

Zondag is er het 4e BCM-moment. Met meer dan 100 deelnemers is dit evenement al voor de aanvang een waar succes. Komende zondag is er ook de thuismatch tegen Meulebeke. Wil KVC de titelambities kracht bijzetten is winnen de boodschap. Supporters op post!

Reacties