Aanstaande woensdag, 11 februari om 18u, speelt onze Provinciale U12 op de terreinen van KVC hun terugwedstrijd voor de 8e finales van de Jeugdcup Het Nieuwsblad.

Vorige woensdag stond de heenmatch van de Jeugdcup Het Nieuwsblad op het programma voor onze PU12.

Het was sinds half december dat onze PU12 gespeeld hadden en we kregen dan ook een super gemotiveerde ploeg aan de aftrap. Tegenstander Oostkamp, die interprovinciaal speelt, werd vanaf de eerste minuut op hun eigen helft weggedrukt. Met mooi combinatievoetbal liep KVC in de eerste tien minuten uit tot 0-3.  Vanaf het tweede kwartier kwam Oostkamp steeds beter in de match en kwam terug tot 2-3. Net voor de rust scoorde KVC opnieuw, 2-4 op een belangrijk moment.

Na de rust sloeg de motor van onze PU12-spelers opnieuw aan. Kans na kans volgde. Met enkele prachtige doelpunten tot gevolg. Eindscore: 3-7!!!

Bij een beter resultaat dan Oostkamp plaatsen we ons voor de kwartfinales.

Tegenstander is Racing Waregem A of Heule. Hun eerste wedstrijd eindigde in het voordeel van Waregem op 3-2.

Trainers Björn, Filip en de hele spelersploeg rekenen op jullie steun. Alle supporters op post!