De 2e jaars student L.O. en bewegingsrecreatie is 20 en komt uit Torhout. De aanvallende middenvelder wordt bejubeld om zijn voetbalkwaliteiten: tweevoetig, groot loopvermogen, explosiviteit, sterke passing en vista.  

Welkom Gianni, stel jezelf even kort voor?

In de jeugd speelde ik 10 jaar bij Club Brugge. Op mijn 16e trok ik dan naar KV Kortrijk. Ik speel daar bij de beloften en mocht ik al proeven van wat trainingen bij de A-kern en enkele oefenmatchen.

Volg je 1e provinciale een beetje?

Eigenlijk wel, heel wat vrienden spelen in die reeks en af en toe pik ik een wedstrijdje mee. In deze derde periode lijkt het er op dat Zwevezele, WS Lauwe en Wingene het onder elkaar zullen uitmaken.

Als voetballer lijkt het me top om in 3e amateur te kunnen aantreden. Het is een reeks met heel wat onbekende ploegen, dit zou misschien in ons nadeel kunnen zijn. Uiteraard kennen zij ons ook niet ... Maar laat ons niet op de zaken vooruit lopen, mocht het volgend seizoen dan toch 1e provinciale zijn dan ga ik er uiteraard alles aan doen om mijn nieuwe ploeg aan de titel te helpen!

Waarom de overstap naar Wingene?

Coach Para heeft me enkele matchen komen scouten, na afloop van een wedstrijd hadden we een heel goed gesprek en van het een kwam het ander. Wingene is een meer dan ambitieuze club met een duidelijke visie en een top-trainerkorps onder leiding van Paravizzini. Volgend jaar speel ik met mijn beste vriend Jens Hoornaert. Ook Milan Iket ken ik nog van tijdens de middelbare school.

Bedankt Gianni voor dit interview, tot op de Wingense velden!!!

#redactieKVC

 

Reacties