KVC Wingene heeft zich niet kunnen plaatsen voor de 4de ronde van de Croky Cup.  Loenhout speelt zo volgende week thuis tegen Dikkelvenne.  KVC Wingene had het moeilijk in de beginfase om de wedstrijd naar zich toe te trekken.  De bezoekers zaten er kort op, stonden goed en wisten het goed te belopen.  Na een halfuur begon KVC de vrije ruimte te vinden en kwamen er kansen voor Hoornaert, De Loof en Lingier.  De bal wilde er voorlopig niet in.  0-0 bij de rust.  KVC probeerde bij het begin van de tweede helft het tempo op te drijven.  Aanvankelijk lukte dat ook met een grote kans als gevolg voor Hoornaert.  De bezoekende doelman pakte goed.  Op aangeven van De Loof kwam er snel een nieuwe kans voor Hoornaert maar opnieuw werd gemist.  KVC wilde wel maar het ontbrak soms aan juistheid in de passing.  Vele halve kansjes en veel steriele druk.  De wedstrijd zat meer en meer op slot tot Vangheluwe zijn kopbal op de lijn zag gekeerd.  Ook Loenhout zag nog een kopbal van de lijn gekeerd door Hoornaert.  Op het einde was er nog een halve kans voor Lingier maar de bal wou er niet in.  Loenhout die als morele winnaar de strafschoppen reeks begon, maakte de klus koelbloedig en genadeloos af.  KVC ligt zo uit de Beker van België en ons rest nog enkel Loenhout te feliciteren met de kwalificatie voor de volgende ronde.