Met nog 8 speeldagen voor de boeg is onze sportieve cel al geruime tijd druk in de weer met de voorbereiding van het volgende seizoen. Smaakmakers Kenneth ‘Ryan’ Vonck, Benjamin Bonte, Aaron Bruning, Lars Blieck, enfant terrible Olivier Demaitre en captain James Lahousse gaven reeds hun ja-woord om volgend seizoen terug de blauw-witte clubkleurente verdedigen.

De eerste 2 versterkingen tekenden begin deze week hun overeenkomst. Glenn Ameloot en Bart Berquin, beiden Adinkerke, komend volgend seizoen onze rangen versterken.

Nieuwsgierig zoals we zijn nam de redaktie van KVC, daags na de officiële handtekening, even contact op met beide nieuwkomers.

Bart Berquin is bezig aan zijn 2e seizoen Adinkerke. Voorheen was hij 8 jaar actief bij Coxyde. De 28-jarige vertegenwoordiger bij Ropamate kan ingezet worden op de linksachterpositie of de linkerflank. Bart is geen onbekende voor onze T1 Para, beiden hebben samengespeeld bij Coxyde.

Glenn Ameloot is ondertussen bezig aan zijn 3e seizoen bij Adinkerke. Hij volgde zijn jeugdopleiding bij Roeselare. Nadien maakte hij het mooie weer bij onder andere Coxyde, Diksmuide, Poperinge en Oostduinkerke. De 27-jarige postbode speelt doorgaans op de 6 of de 8.

De redactie en het bestuur wensen onze nieuwkomers veel succes bij onze vereniging!

 

Redactie KVC

#ForzaKVC

Reacties