Beste speler, ouder en sympathisant van KVC,

Naar aanleiding van de 3de Nationale dag tegen inbraken nodigt onze kersverse sponsor, DLC (Hillesteenweg 52a, Wingene), jullie uit op hun jaarlijks opendeurweekend dat dit weekend doorgaat op vrijdag, zaterdag en zondag (telkens van 9u tot 21u).

DLC voorstellen hoeft eigenlijk niet meer…als system en sports integrator heeft deze innovatieve firma op heel korte termijn ons led-scorebord omgevormd tot een dynamisch geheel met de nodige ruimte voor publiciteit. De bewegende line-up van onze eerste ploeg bij aanvang van de wedstrijden is een unicum in onze hoogste provinciale reeks en zelfs ver daar buiten!

Op hun opendeurdag ligt de nadruk evenwel op alle mogelijke beveiligingstechnieken die u in uw woning en/of bedrijf kunt laten installeren.

Een greep uit het aanbod van deze opendeur:

  • Kom de verschillende mogelijkheden bekijken die u heeft om u fysisch beter te beveiligen, dit via mechanische en elektronische oplossingen.
  • We tonen u hoe een alarmsysteem werkt, op welke manieren u van een alarmmelding kan verwittigd worden en hoe wij rookdetectors aankoppelen op dit zelfde systeem.
  • Kent u het verschil tussen een videofoon en een camerabewaking systeem en weet u hoe makkelijk u zowel live als opgenomen beelden kan bekijken op smartphone, tablet of pc?
  • Zijn uw pc’s en mobiele toestellen voldoende beveiligd tegen internetcriminaliteit, ook die van uw kinderen?
  • Wist u dat u alle bovenstaande technieken door één systeem kunt laten beheren en bedienen? Wij demonstreren hoe u dit doet in uw woning, via een domoticasysteem en in uw bedrijf, via een gebouwbeheersysteem.

Particulieren én bedrijfsleiders: breng uw bouwplan mee en u ontvangt vrijblijvend advies over Veiligheid en Preventie!

 

Het bestuur van KVC hoopt alvast op een talrijke opkomst!

#DLCsterkbezig!

Meer info: www.dlc.be

Reacties