Vrijdagavond namen onze beloften het thuis op tegen Wetteren. Na een eerder matige eerste helft stonden de bordjes al op 0-2. Een terechte voorsprong, ondanks 1 goede kans van Christophe Pype waren onze bezoekers de betere ploeg.

De tweede helft een ontketend Wingene die heer en meester was. Tegen het spel in kon spits Godart de voorsprong uitdiepen na een knappe individuele actie. Match gespeeld denk je dan... Onder aanvoering van het aanvallend trio Pype, Ruben Leman en Niels Van Craeyveld werd de scheve situatie in geen tijd omgezet in een uiteindelijk verdiende overwinning met een vooroorlogse eindstand van 5-3.

Vandaag was het de beurt aan ons eerste elftal tegen eveneens Wetteren, voor aanvang van de competitie uitgeroepen tot één van de grote titelkandidaten. Vorige week raakte Wetteren echter niet verder dan een 1-1 tegen medepromovendus Avanti Stekene.

Onder ruime publieke belangstelling een goede eerste helft van onze tegenstander. KVC kwam er voetballend eerder moeilijk uit, een attente doelman Verhulst werd echter nooit in grote problemen gebracht.

Na de pauze een betere start voor KVC. Ondanks beter balbezit na 10 minuten een foutje in onze verdediging en meteen doelpunt. In een dolle 5 (of was het 10?) minuten zette KVC de scheve situatie recht. Dankzij een geniale flits van balwonder Jeremy Brogniez komt Jens Hoornaert oog in oog met de bezoekende goalie en rondt beheerst af. Kort daarna Jeremy zelf die een listig lobballetje in doel werkt. Enkele minuten later vrije schop genomen door Marco Petrovic, onze torenhoge captain James kopt de bal in de verste hoek. Nadien nog een slotoffensief van de thuisploeg. Een sterke Verhulst komt 2 keer heel gevat tussen.

Volgende week vrijdag gaan onze beloften richtingStekene, op zaterdag krijgen wij om 19u30 hun eerste ploeg op bezoek, supporters op post!!!

Zondag is er onze jaarlijkse rommelmarkt, ondertussen de 15e editie! Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, inschrijven kan via deze site!