Net als vorig seizoen ging de laatste training van onze U10 gepaard met een wedstrijdje tussen de ouders en onze youngsters.

Onder de deskundige leiding van trainer Gerdy ging de wedstrijd door tussen een 8tal papa's en onze bijna voltallige kern van de U10, aangevuld met nog enkele broertjes van de spelers.

Na een aangename eerste helft stond het 1-1.

Met nog een 15tal minuten voor de boeg in de 2e helft stonden de papa's 4-1 voor.

Na een onverklaarbare own-goal en een mistasten in de verdediging konden onze spelertjes milderen tot 4-3. Een vijftal minuten voor tijd werd het 4-4. Ondanks aandringen van het ploegje van de ouders eindigde de wedstrijd met een verdiend gelijkspel.

Nadien volgden nog strafschoppen. Claude Declerck (papa van Oscar en sportief verantwoordelijke van TC Aquila) pakte, na een voortreffelijke wedstrijd, ALLE strafschoppen. Na onze poulains was het de beurt aan de ouders. Na een spannende penaltyreeks scoorden zij 2 goals.

Na de wedstrijd werd er gezellig nagepraat met wat hapjes en de nodige drankjes.

Ondertussen werden trainer Gerdy en teamverantwoordelijke Nico in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet na een meer dan voortreffelijk seizoen. Beiden werden door de ouders bedankt met een champagne-ontbijt voor 2 personen.

De geschenkbon werd aangekocht bij één van onze jeugdsponsors, nl. 't fijn beleg (www.tfijnbeleg.be) . Bedankt aan de oudergroep voor de wederdienst voor de jarenlange sponsoring van dit bedrijf.