Morgen, donderdag 14 mei, speelt onze eerste ploeg de finalewedstrijd van de provinciale eindronde. KVC, vicekampioen in eerste provinciale, neemt het op tegen één van de smaakmakers van de competitie, nl. Damme.

De eerste wedstrijd van de halve finales werd thuis gespeeld. Onze tegenstander, tabaksploeg Wervik, had zijn huiswerk goed gemaakt. Ondanks een dubbele bezetting op Jens Vandamme maakte onze superspits op slag van rust een prachtig doelpunt. Dit voorafgegaan van een magistrale rush van onze spits. Eindstand 1-0.

Tijdens de terugwedstrijd, afgelopen zondag, maakte KVC het verschil met 2 knappe doelpunten van Bas Vervaeke en Michael Vandaele. Eindstand 1-2. Met een goed gevoel starten we morgen de finalematch. Supporters op post!!!

Na amper 5 dagen is onze jeugdstage, net als vorig jaar onder de deskundige leiding van Frieke en Filip, al volzet. Vanaf heden stellen we een reservelijst op. Het jeugdbestuur van KVC wacht momenteel de betalingen af van de ingeschreven spelers. Jeugdspelers die zich nog niet ingeschreven hebben kunnen dit nog steeds doen via onze site, sowieso worden jullie op de wachtlijst gezet.

Gisteren was er ook het infomoment voor onze jeugdspelers. We danken de  40tal ouders voor hun aanwezigheid!

Bestuur KVC

#ForzaKVC

Reacties