Naar aanleiding van de handtekening van Glenn nam onze redactie even contact op met de linksvoetige verdediger.  Glenn is 25 jaar, ondertussen woonachtig in Gent, en samen met zijn vader zelfstandig slotenmaker in het verre Ronse.             

Als twintiger heb je ondertussen al wat ervaring opgedaan in derde nationale?

Dat klopt, sinds mijn jeugd zit ik bij Ronse. Vanaf 2010 zat ik in de eerste ploeg. Ik heb steeds een goed gevoel gehad bij Ronse maar ik besefte dat het na zovele jaren misschien het ideale moment was om andere sferen op te snuiven.

De ambitie dit jaar met Ronse was om top 5 te spelen. Na een turbulent seizoen, mede door diverse omstandigheden, zijn we ondertussen gered. Met een goed gevoel verlaat ik het vertrouwde nest, nu even tijd voor iets anders.

En nu de overstap naar het verre Wingene?

De 2 afgelopen seizoenen heeft voorzitter Koen Vande Walle me al enkele keren het hof gemaakt. Na een uitgebreid gesprek met de voorzitter en trainer Paravizinni ben ik meer dan overtuigd van het ambitieuze project van KVC.  T1 Para wil steevast vanuit een goede organisatie aanvallend voetbal brengen. Dankzij zijn verleden als topvoetballer en zijn grinta ben ik overtuigd van zijn kwaliteiten. Mijn vriendin en haar familie hebben hun roots in Wingene, voor mij voelt het als een blij terugkomen.

KVC is al zeker van de eindronde. Naar alle waarschijnlijkheid gaan de 2 beste van de eindronde door naar de interprovinciale eindronde, waar, wederom naar alle waarschijnlijkheid, de beste 3 of 4 promoveren...

Zelf zou ik het liefst volgend seizoen in 4e klasse willen uitkomen. Ik besef dat de interprovinciale eindronde een Russian Roulette is. Stel dat KVC dit seizoen de overstap niet kan maken dan gaan we er komend seizoen er volop tegen aan om de oppergaai te halen in 1e. Ik ben er sowieso van overtuigd dat we, dankzij de blijvers en het legioen nieuwkomers, ons mannetje zouden kunnen staan in 4e.

Bedankt Glenn voor je tijd. We zijn blij dat je volgend seizoen deel uitmaakt van KVC!

#RedactieKVC

#WelkomGlenn 

Reacties