De Coca-Cola Cup, waarvan het eerste fluitsignaal in 2001 weerklonk, is een echt voetbal-volksfeest waarmee de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en Coca-Cola de jonge duiveltjes willen aanmoedigen om te blijven sporten en - vooral - hun techniek en creativiteit te verbeteren. Daarbij heeft de Cup zeker niet naast haar doel geschoten. Er zijn elk jaar maar liefst negen edities in negen provincies, elk door een andere ploeg georganiseerd. Sinds de oprichting bestormden in totaal 250.000 jonge voetbaltalenten tussen 7 en 11 jaar de grasmat, en dit onder luid gejuich van hun tienduizenden fans. In 2005 kreeg de Coca-Cola Cup zelfs de trofee van 'meest waardevolle toernooi voor de promotie van de voetbalsport' uit handen van de UEFA.

Ieder jaar organiseert Coca Cola de Coca Cola Cup bij een voetbalploeg in de provincie. Dit jaar wordt de Coca Cola Cup georganiseerd op en rond de velden van KVC Wingene!!!

Er zullen een 1000 tal spelers aanwezig zijn + nog de supporters!

Geinteresseerde ploegen kunnen zich nog steeds inschrijven via hun gerechtelijk correspondent, inschrijvingsformulieren te vinden via E-kickoff!

Deze organisatie vraagt natuurlijk ook veel medewerkers! Enthousiaste mederwerkers kunnen zich inschrijven via paul.vanextergem@skynet.be of via de leden van het hoofd- of jeugdbestuur!

Tot op de velden,

KVC

Reacties