Beste KVC-leden, ouders, grootouders en supporters,

Het Jeugdbestuur van KVC heeft terug de eer en het genoegen u uit te nodigen op ons jaarlijkse Jeugdfeest.  Dit feest gaat door op zaterdag 28 maart 2015 in zaal 'De Verrekijker' te Wingene.

Programma :

- Jullie zijn van harte welkom vanaf 18.30 waar jullie alvast kunnen genieten van een lekker glaasje cava in afwachting van de maaltijd, klaargemaakt door traiteur Jimmy.

o Alle spelers krijgen gratis frietjes met frikadellen.

o Niet-spelers betalen 6 euro

o Dit jaar staat er stoofvlees of vol au vent, frietjes en groentenbuffet op het menu, aan 15 euro per persoon. Kinderen -12j die dit ook willen eten, betalen 6 euro.

o Bij het binnenkomen zal u een enveloppe ontvangen met de eetkaarten en een gratis tombolalotje waarmee een Champagne-ontbijt voor 2 personen kan gewonnen worden. Voor alle kinderen wordt een ticketje voorzien waarmee een gratis ijsje kan afgehaald worden.

- Voor de muzikale noot zorgt dit jaar onze stadiumomroeper van KVC.

- Op deze avond ontvangen de 3 beste verkopers van de Florentientjes-actie hun prijs. De verkopers dienen hiervoor wel aanwezig te zijn.

- Er is eveneens kans om een mooi opgevulde mand te winnen als je het antwoord weet op een prijsvraag die deze avond zal gesteld worden. Voor 3 euro kan je 6 gokjes wagen.

- Drankkaarten aan de democratische prijs van 10 euro.

Inschrijven en betalen kan enkel via de website van KVC, www.kvcwingene.be, en dit tot uiterlijk tot 20 maart.

Inschrijven is eenvoudig:

In de linkerkolom klikt u op jeugdfeest 2015, om het inschrijvingsformulier te openen.

U vinkt de keuze van uw maaltijd aan, na aanvinken kunt u het aantal maaltijden doorgeven.

Om af te sluiten vult u uw persoonlijke gegevens (naam, ploeg en email)in. Vergeet ook niet uw tafelvoorkeur op te geven.

Bij het veld opmerkingen kan u desgewenst vragen of opmerkingen doorgeven.

Na het versturen van het formulier ontvangt u na enkele minuten uw inschrijvingsmail. Mocht dit echter niet gebeuren, graag contact opnemen met iemand van het jeugdbestuur of diederikvanneste@gmail.com .

De mail drukt u af en brengt u mee als toegangsbewijs. Pas na betaling op het rekeningnummer,dat u zal ontvangen via e-mail, zijn jullie effectief ingeschreven.

We hopen jullie dit jaar weer massaal te kunnen verwelkomen om er opnieuw een leuk KVC-feest van te maken.

Sportieve groeten,Het Jeugdbestuur

Reacties