Na een onderbreking van net geen maand was er afgelopen zondag eindelijk het vervolg van de competitie. Op een erbarmelijk veld en met een bijwijlen gure wind nam FC Lebbeke in de slotfase de 3 punten mee naar huis.

Wingene probeerde zoals telkens de bakens te verzetten, inzet op overschot en enkele gemiste kansen. De verdedigers haalden uiteindelijk de bovenhand in deze wedstrijd. Geen man overboord, met nog 13 matchen voor de boeg is alles nog mogelijk!

Traditiegetrouw is januari de maand van de besprekingen. Na lange afwezigheid van onze redactie zijn we uiterst tevreden om uit te pakken met de eerste contractverlenging! Wingenaar Jannes Vermeulen, afgelopen zondag terug één van de uitblinkers, zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Desondanks de drukke examenperiode nam de 21-jarige student LO en recreatiebeweging de tijd om ons te woord te staan…

Dag Jannes, stel jezelf even kort voor…

Zelf woon ik nog bij mijn ouders in het kleine gehuchtje Wildenburg en heb sinds 2 jaar een vriendin (nvdr. sorry dames!). Als jeugdspeler was ik tot mijn 10 jaar actief bij KVC, daarna verkaste ik naar de vereniging, nl. Cercle Brugge. Vorig seizoen verdedigde ik de kleuren van Knokke, maar daar kreeg ik iets te weinig speelkansen. Kristof Arys bracht me in contact met trainer Para en uiteindelijk was alles snel beklonken. Mijn favoriete plaats op het veld is de rechtsachter, sinds jaar en dag speel ik op deze positie. Als rechtsvoetige kan ik ook met links de nodige goede voorzetten geven als dat nodig is ;-)

Onlangs zette je je handtekening voor volgend seizoen?

Ik voel me hier goed, de sfeer is top, er is een goede omkadering van ons team en we hebben een evenwichtige kern met ervaring en jong talent. Ondertussen ben ik hier samen met Simon (nvdr. Vandewiele) jeugdtrainer van de U12. Een leuke bende, goede teamverantwoordelijken en een toffe oudergroep. Met Para hebben we een meester-tacticus naast de lijn, een trainer die altijd zegt waarop het staat. Waarom dan veranderen als je goed zit?

Nog 2 weken en dan is er de topper tegen Zwevezele?

Inderdaad, maar laat ons eerst Jong Lede bekampen. De derby tegen onze buren zal sowieso een match op het scherpst van de snee zijn.  Veel volk en sfeer, we zijn er alvast klaar voor!

 

Bedankt Jannes!

 

#veelsuccesmetdeexamens

#jongtalent

Komende zondag gaat onze fanion op bezoek bij Jong Lede. De wedstrijd start om 15u, supporters op post!
Zondag 27 januari is er de onvervalste derby tegen onze buren. De inschrijvingen voor de BCM/Foodarena lopen als een trein. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, snel zijn is de boodschap, inschrijven kan tot maandag via advocaat.vandewalle@gmail.com !!!

#RedactieKVC

Reacties