Op uitnodiging van Cercle Brugge trokken we zaterdag met een 120tal spelers, ouders en supporters van KVC Wingene naar de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Cercle en Kortrijk.

Ieder jeugdteam had zijn taak. De spelertjes van de U9 mochten het veld betreden met de spelers van Cercle Brugge terwijl de U10-spelers opliepen met de bezoekers uit KV Kortrijk. Tijdens de rust speelden onze U12 1 tegen 1 wedstrijden op het grote veld. De U13 werden ingeschakeld als ballenjongens tijdens de wedstrijd. Na amper 3 minuten stond Cercle Brugge al 0-1 in het krijt.

Na een eerder gelijk opgaande eerste helft gingen we rusten met een 0-1 voorsprong voor de bezoekers. In de 2de helft scoorde Kortrijk nog 3 keer. Eindstand 0-4. De nederlaag van Cercle kon de sfeer niet drukken. Voor onze spelertjes was dit een unieke ervaring!

We wensen Cercle Brugge KSV nogmaals te bedanken voor de plezierige, leuke voetbalavond!