Na de succesvolle verplaatsingen vorig seizoen naar Vlamertinge, Sint-Katelijne-Waver en Lebbeke hebben we de draad terug opgenomen…

Met nog 2 finales voor de boeg heeft KVC, ondanks het gelijkspel afgelopen zondag tegen Wielsbeke, nog steeds de beste papieren in handen!

Het dreamteam uit Zwevezele, de laatste weken bezig aan een eerder schamele 6 op 18, ging in het Mirakelstadium van Waregem met een droge 3-0 de mist in. WS Lauwe mengt zich, dankzij winst tegen Oostkamp, terug in de titelstrijd.

Momenteel dus 3 ploegen op een zakdoek, KVC is leider met 58 punten met amper 1 punt voor op Lauwe en Zwevezele.

Zondag 9 april kan al het bingo zijn, mis dit moment niet!!! Mits gelijkspel van Zwevezele, een verliespartij van WS Lauwe tegen buurgenoot RC Lauwe en uiteraard winst van KVC kan de laatste speeldag overbodig zijn. Dit dankzij 1 match meer gewonnen.

Daarom nodigen we iedereen uit om de busverplaatsing mee te maken naar Westkapelle. Steek onze ploeg een hart onder de riem en kom hen aanmoedigen!

Voor amper 10 euro/p.p. bieden we u een veilige verplaatsing aan, een gratis welkomstdrankje aan de verzamelplaats, een uitgebreide uitleg van onze ervaren stadsgids (en eveneens voorzitter) Koen, een gezellig samenzijn op de bus en uiteraard zorgt onze huis-dj voor de muzikale omlijsting en heeft hij beloofd om zijn strafste schijven mee te brengen!

Samenkomst om 12u30 aan de parking tussen de sporthal en het zwembad, de bus vertrekt ten laatste om 13u. Vertrek in Westkapelle is voorzien uiterlijk om 18u.

Inschrijven kan via diederikvanneste@gmail.com of 0486/446.226

Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt!

#Ukomttochook?

Bestuur KVC

Reacties