Afgelopen zaterdag rond 21u30 werd de eerste overwinning van KVC Wingene in deze competitie een feit.  Het won verdiend van Wolvertem met 1-0.  De eerste helft werd gedomineerd door KVC.  Ondanks de weinige ruimte die Wolvertem wou weggeven, ging de bal met momenten vlot rond bij KVC.  Wolvertem bleef afwachten en probeerde met momenten tegen te prikken. Na een goeie 20 minuten werd KVC uiteindelijk beloond voor zijn spel.  Een gemeten pass van kapitein en voortrekker Flederick bracht Jens in stelling.  De doelman kon het schot nog afblokken maar Selmani was bij de pinken en duwde de bal binnen.  KVC bleef nu komen.  Zowel Hoornaert, Lingier als Selmani kregen nog de kans om de 2-0 te scoren.  Zoals verwacht en na een donderpreek van de bezoekende coach Haydock in de rust begon Wolvertem fel aan de tweede helft.  Power Play met veel duels tot gevolg.  KVC moest even het spel ondergaan maar herstelde zich.  Lingier kwam alleen voor de bezoekende doelman maar wist deze unieke kans niet af te maken.  Niet veel later was er opnieuw een kans voor Cornette die op voorzet van De Loof net geen wereldgoal maakte.  Intussen had KVC zelf al even geluk gehad wanneer een afgeweken schot van Wolvertem op de deklat viel.  Opnieuw een dot van een kans op corner voor Vanmaele maar die kopte naast.  Het einde van de wedstrijd kwam in zicht.  Wolvertem bleef zo in de match en geloofde nog in een gelijkspel.  Nog meer power play als gevolg.  Maar het moet gezegd zijn ... onze jongens bleven ijzig kalm en werden zo beloond voor het harde werk.  De ontlading na de match was groot bij spelers en staf.  Volgende week trekken we naar Lebbeke voor opnieuw een lastige verplaatsing.