Vandaag staat de topper tegen Racing Waregem op het programma. KVC is na een aarzelende start volop bezig aan een inhaalrace. Na 13 ongeslagen matchen en een knappe 19 op 21 is KVC ondertussen opgeklommen naar plaats 4.

Mits een overwinning kan KVC de titelstrijd in de hoogste provinciale reeks nieuw leven inblazen.

De wedstrijd deze middag wordt gevolgd door www.focus.be , vanavond kunt u het wedstrijdverslag bekijken.

Provbal, DE website waar je alles rond provinciaal voetbal kan volgen, had deze week al een gesprek met onze superspits Arys omtrent deze belangrijke wedstrijd.

Het volledige artikel kan je hieronder nalezen!

Zondag is er in eerste provinciale de topper VC Wingene-RC Waregem. "Als we nog willen meedoen in het titeldebat, is winnen een must", weet Kristof Arys.

Kristof Arys mag er dan reeds 38 zijn, het scoren is hij nog steeds niet verleerd. "In dertien wedstrijden was ik goed voor negen doelpunten. Daar is geen enkele strafschop bij", zegt de Bruggeling fier. Maar als Wingene zondag wil scoren en winnen, zal het zonder Arijs moeten gebeuren. "Dit weekend trek ik met mijn gezin op skivakantie", zegt de doelpuntenmachine. "Jammer, maar helaas. Toen ik voor Wingene tekende, was het bestuur op de hoogte van mijn vakantieplannen. We konden toen uiteraard niet weten dat ik net de topper tegen leider RC Waregem ging moeten missen. Maar met twaalf wedstrijden zonder nederlaag en 19 op 21, zitten we in een goede flow en zullen de ploegmaats het ook zonder mij wel rooien."

Nog niet verloren

"Ik zal het alleszins van op afstand volgen en duimen dat we de scalp nemen van de leiders. In de heenronde verloren we op Waregem met 5-2. Die nederlaag ligt nog zwaar op onze maag. Mijn ploegmaats weten alleszins waar ze aan toe zijn. Als we nog willen meedoen in de titelstrijd, is winnen een must. Bij verlies wordt de kloof elf punten en mogen we ons focussen op de eindronde. Ik heb er een goed oog in dat mijn ploegmaats het wel zullen rooien. Op eigen veld kenden we nog de nederlaag niet. Met de steun van onze supporters willen we zondag die traditie in ere houden."

Copyright www.provbal.be

Reacties