Afgelopen zaterdag stond onze nieuwkomer Laurens Vandenheede, in het tussenseizoen overgekomen van KM Torhout, terug op het wedstrijdblad. Na  een heel sterke start van onze fanion klom Boezinge op voorsprong na een zwak momentje van onze verdediging, nota bene de minst gepasseerde in 1e provinciale. Onze Lorre mocht na 70 minuten zijn heroptreden maken. In een ultiem slotoffensief kon KVC de bakens niet meer verzetten en leedt het zijn 2e nederlaag van dit seizoen.

Na de match tegen Rumbeke was ik out met een contractuur in de kuit. Na een weekje rust kon ik afgelopen donderdag de match met de beloften probleemloos afwerken (nvdr. Lorre scoorde de openingsgoal in een 2-3 gewonnen match, hiermee blijft onze B-ploeg leider in het klassement). Ondanks de grote kern werd ik afgelopen zaterdag geselecteerd en kon ik 20 minuten invallen.

Ik zag onze ploeg heel sterk starten en we hadden in de aanvangsfase de beste kansen. Een goal van Jordan, al dan niet buitenspel, werd afgekeurd. Na een miscommunicatie in onze defensie scoort Boezinge. Nadien hadden wij het eventjes wat moeilijker. Niettegenstaande ons sterk slotoffensief raakten we niet meer voorbij onze tegenstander.

Ook op Damme waren we wederom sterk gestart, we krijgen 7 grote kansen maar vergeten de score uit te diepen en krijgen, jammer genoeg, in de slotminuut het spreekwoordelijke deksel op de neus.

De 1 op 6 weerspiegelt ons spelniveau niet. Door onze verliesbeurt en deze van Oostduinkerke staan onze buren momenteel alleen eerste. Belangrijk is nu om de komende weken geen steken meer te laten vallen. Op 18 december geven we partij op Zwevezele. Bedoeling is om onze kansen gaaf te houden voor deze belangrijke match.