Afgelopen zondag was er onze 15e rommelmarkt in de centrumstraten van onze gemeente. Hier en daar wat lege standplaatsen, wellicht te wijten aan de nieuwe datum en de eerder slechte weersvoorspellingen vooraf. Op zondag zelf waren de weergoden ons heel goed gezind, een grote publieke opkomst en achteraf veel tevreden standhouders. Nieuw dit jaar was de samenwerking met Radio Molenland FM die op het plein thv het Parochiaal Centrum de hele dag uitzending had. Heel wat bekende Wingenaars en leden van onze vereniging waren van de partij en werden voor de gelegenheid live geinterviewd. Later op de dag zorgde het optreden van Salim Seghers voor een volgelopen plein met de nodige ambiance.

We danken al onze vrijwilligers en hopen iedereen volgend jaar terug te mogen ontmoeten. De datum voor editie 16 wordt binnenkort bekend gemaakt! ;-)

Minder goed nieuws bereikte ons begin vorige week. Jens Lavens, bijgenaamd Franky, vorig seizoen goed voor 25 matchen bij onze eerste ploeg en dit seizoen kapitein bij Kortemark werd het slachtoffer van een drieste tackle. Franky werd ondertussen al succesvol geopereerd aan de enkel maar komt in 2017 niet meer in actie. We wensen Franky veel succes toe met de revalidatie!

Beter nieuws uit de ziekenboeg bij KVC:

  • Na meer dan 6 maanden revalidatie van onze nummer 10, Mister Bruning, is de publiekslieveling bijna wedstrijdfit. Onze stadiumomroeper maakt zich alvast klaar voor de rentrée van de man met de unieke voornaam met 27 klinkers, Mister Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaron Bruning!!!
  • Nog een grote afwezige is verdediger Olivier Demaitre, één van de grote sfeermakers in de kleedkamer en ondertussen gestart aan zijn 5e seizoen bij onze club. Olivier sukkelt met een vervelende heupblessure. Als alles volgens plan verloopt sluit de  25 jarige verkoper van meubilair en decoratie heel binnenkort terug aan bij de groep.

 

Ook onze jeugd is al enkele weken gestart met de competitie. Nieuw dit jaar in onze jeugdwerking is de ombudsdienst. Elke speler of ouder met vragen, (persoonlijke) problemen of opmerkingen kan bij deze dienst terecht. Uiteraard wordt steeds geprobeerd om tot een vergelijk te komen met de verantwoordelijke (trainer, coördinator, TVJO, Sportief manager, bestuurslid). De ombudsdienst is als het ware een laatste toevlucht en treedt enkel op wanneer geen bevredigende oplossing werd bereikt met de rechtstreekse verantwoordelijke.

 

#RedactieKVC

Reacties