Beste spelers, ouders, grootouders, tantes, nonkels, supporters en symphatisanten van KVC,

Ons jeugdfeest komt er aan!

Binnen minder dan 2 weken hebben we terug ons spetterend jeugdfeest in zaal De Verrekijker!

De inschrijvingen voor dit evenement sluiten op 20 maart, snel zijn is de boodschap!

Dankzij een attente supporter hebben we opgemerkt dat er in het inschrijvingsformulier op onze site een foutje is geslopen.

Bij de keuze van voorkeur van tafel is onze sympathiekste ploeg van KVC, Ketfoot+, niet vermeld in het lijstje.

We proberen dit alsnog recht te zetten, jammer genoeg dienen we hiervoor een beroep te doen op onze beheerder van onze website.

Vandaar stellen we voor om, voorlopig, als u wilt plaats nemen bij de spelers van Ketfoot+ dit via het veld 'eventuele opmerkingen' door te geven.

Hieronder nogmaals ons verloop van de avond:

Programma :

- Jullie zijn van harte welkom vanaf 18.30 waar jullie alvast kunnen genieten van een lekker glaasje cava in afwachting van de maaltijd, klaargemaakt door traiteur Jimmy.

o Alle spelers krijgen gratis frietjes met frikadellen.

o Niet-spelers betalen 6 euro

o Dit jaar staat er stoofvlees of vol au vent, frietjes en groentenbuffet op het menu, aan 15 euro per persoon. Kinderen -12j die dit ook willen eten, betalen 6 euro

o Bij het binnenkomen zal u een enveloppe ontvangen met de eetkaarten en een gratis tombolalotje waarmee een Champagne-ontbijt voor 2 personen kan gewonnen worden. Voor alle kinderen wordt een ticketje voorzien waarmee een gratis ijsje kan afgehaald worden.

- Voor de muzikale noot zorgt dit jaar onze stadiumomroeper van KVC.

- Op deze avond ontvangen de 3 beste verkopers van de Florentientjes-actie hun prijs. De verkopers dienen wel aanwezig te zijn.

- Er is eveneens kans om een mooi opgevulde mand te winnen als je het antwoord weet op een prijsvraag die deze avond zal gesteld worden. Voor 3 euro kan je 6 gokjes wagen.

- Drankkaarten aan de democratische prijs van 10 euro

Inschrijven en betalen kan enkel via de website van KVC, www.kvcwingene.be, en dit tot uiterlijk tot 20 maart, nadien kunnen wij geen inschrijvingen meer aanvaarden. Na inschrijving via onze website zal u een e-mail ontvangen met de bevestiging van jullie inschrijving. Deze mail drukt u af en brengt u mee als toegangsbewijs. Na betaling op het rekeningnummer,dat u zal ontvangen via e-mail, zijn jullie effectief ingeschreven.

Nieuw is dat u dit jaar jullie plaats bij jullie favoriete ploegje op voorhand kan reserveren. Dit kan u doen  door uw ploeg aan te vinken via het inschrijfformulier op onze site.

Reacties