Deze middag om 16u staat de 2e oefenwedstrijd van de prille voorbereiding op het programma.

Gisteren werd de eerste wedstrijd afgehaspeld op het veld van 3e nationaler Gullegem. De wedstrijd eindigde op 3-0.

Onze tegenstander vandaag is het, onder trainer Jan Ceulemans, pas naar 2e Nationale gepromoveerde Deinze. Deinze heeft zich deze week nog versterkt met 2 topaanvallers. Daniel Rodrigo De Oliveira, destijds speler bij tal van Belgische clubs en ook Metalurh Donetsk, komt voor een seizoen over van FC Ettifaq uit Saoudi-Arabië, terwijl Sandro Calabro overkomt van RKC Waalwijk uit Nederland. Benieuwd of beide aanwinsten deze middag op het wedstrijdblad zullen staan.

Terwijl Deinze al enkele weken aan het trainen is, is onze fanion deze week gestart met hun voorbereiding. T1 Paravizzini kon deze week al beschikken over een kern van 24 spelers. O.a. smaakmaker Brian Dupont en nieuwkomer Kenneth Fournier sluiten volgende week bij de groep aan. Na een korte babbel met Para kwamen we te weten dat deze week vooral een inloopweek was. Het systeem werd besproken en er was ook voldoende tijd om elkaar te leren kennen. Voorlopig werd de pees er niet opgelegd, het trainerskorps kennende zal dit nog wel gebeuren.

Ook dit seizoen is de kern groot, enkele ervaren spelers werden bijgehaald. Ook zijn er een tiental jongeren in de kern, de meesten onder hen hebben vorig jaar al een seizoen meegedraaid met onze fanion.

Voor de wedstrijden dit weekend is het de intentie van Para om te roteren. Gelet op de gerenommeerde tegenstanders proberen we natuurlijk om ons mannetje te staan. In functie van het spelverloop zullen onze youngsters hun speelminuten krijgen zonder hen voor de leeuwen te gooien.

Tot straks,

KVC Wingene

Reacties