Zondag was onze fanion op bezoek bij Racing Lauwe. Laurens Vandenheede zette na een miraculeus doelpunt KVC op weg naar de overwinning. Vijf minuten voor tijd verdubbelde Olivier Demaitre de cijfers na een corner. Net voor affluiten kon Lauwe nog milderen.

Onze redactie nam daags na de overwinning contact op met één van de doelpuntenmakers, Olivier Demaitre, wellicht de grootste sfeermaker in de kleedkamer.

“De match van afgelopen zondag was niet echt een hoogvlieger. Onze jonge en enthousiaste tegenstander had zich voor deze match positioneel wat herschikt, ook het veld lag er niet opperbest bij. Onze meegereisde supporters zagen een eerder gesloten match met weinig kansen, de beste waren voor ons. Soit, de 3 punten hebben we meegenomen naar Wingene. Dit is het belangrijkste, na 9 wedstrijden staan we op amper 3 punten van Oostduinkerke, we zijn mee met de trein.

Morgen ontvangen we het eerder onbekende Heule. Ik lees in de krant dat deze 3e provincialer momenteel laatste staat met amper 2 punten. Twee matchen in minder dan 48u tijd is iets van het goede te veel, de kans op blessures is reel.

Morgenmiddag is de volledige kern aanwezig. Wie speelt is momenteel nog onduidelijk. De niet geselecteerden werken een training af. Wellicht zal trainer Para wat spelers met weinig speelminuten laten opdraven.  Onze kern is breed en sterk, ik ben ervan overtuigd dat die jongens zeker hun mannetje zullen staan. Het seizoen is lang, we zullen iedereen nog nodig hebben. Uiteindelijk is het een match van minder belang, maar natuurlijk wil je als speler uiteraard elke wedstrijd winnen, aldus de 24-jarige zelfstandig vertegenwoordiger van meubelen en decoratie.”

De match tegen Heule start al om 14u. Supporters op post!

#RedactieKVC

#yeswecan

 

 

Reacties