Achter de schermen is onze sportieve cel druk bezig aan de voorbereidingen voor komend seizoen. Naast een resem blijvers zullen we uiteraard enkele nieuwkomers mogen verwelkomen. De eerste die we mogen voorstellen is Kjell Vanmaele. Na een korte opleiding bij Torhout en Roeselare heeft de 21jarige Lichterveldenaar 10 jaar lang bij Club Brugge gespeeld, dit jaar komt hij uit voor Mandel United.

Net als zijn vader, Dominique, is hij een linkerverdediger. Bij onze oudere lezers doet dit wellicht een belletje rinkelen, zijn pa was onder meer bij Club Brugge profspeler en heeft bij KM Torhout samengespeeld met, u kunt het wellicht raden, Angelo Paravizzini!

Afzakken is een verkeerd woord maar waarom zet je een stapje terug naar de amateurreeksen?

De mooie periode bij Club heb ik moeten afsluiten door mijn studies. Het dagelijkse trainen in combinatie met hogere studies zijn niet evident. Dankzij mijn statuut als topsporter kon ik deeltijds studeren waardoor ik er een jaar langer ga overdoen. Dit jaar ben ik bezig aan een volledig derde jaar voor ergotherapeut, als alles goed gaat dan volgend jaar mijn laatste. Bij Mandel genoot ik tot nieuwjaar van heel wat selecties. De bekermatch tegen Waasland Beveren heb ik meegespeeld, een unieke ervaring die uiteraard naar meer smaakt. Daarna had ik een scheurtje aan de hamstrings gevolgd door een acute lumbago. De ploeg deed het uitstekend en dan is het logisch dat een coach zijn ploeg niet wijzigt. Nu ben ik terug 100% fit en werd ik afgelopen weekend geselecteerd maar viel ik jammer genoeg af als 16e man.

Wat verwacht je voor volgend seizoen?

Coach Para trok al een tijdje aan mijn mouw. Een meester-tacticus naast de zijlijn en trainer die vertrouwen geeft en uitstraalt. Net als Wingene ben ik razend ambitieus. Als het dit jaar niet lukt om te promoveren dan ben ik de eerste om volgend seizoen mijn steentje zal toe bij te dragen. Veel speelminuten krijgen is de boodschap, wat de toekomst zal brengen zien we wel.

#BedanktKjell

#heelvlotteenverstandigekerel

#ForzaKVC

 

Reacties