Door de strenge corona-maatregelen zal het Paasontbijt jammer genoeg niet doorgaan op 12 april. We wachten hopend af om een nieuwe datum voor een ontbijt te bepalen, en geloof ons, we zullen er samen des te meer van genieten! Indien het event helemaal niet kan doorgaan worden alle bedragen teruggestort. Mailadressen en rekeningnummers zijn gekend.
Aan onze sponsors: de overeengekomen manier van sponsoring wordt bij het eerstvolgende event toegepast, nogmaals dank voor uw steun!

Beste ouders, spelers, medewerkers,

We waren er helemaal klaar voor! Ons eerste Paasontbijt zou een spetterend event worden. Helaas heeft corona er, zoals voor heel veel andere initiatieven, helemaal anders over beslist.

Het paasontbijt gaat niet door op 12 april! Onze plannen zijn niet weggegooid, ze liggen even in de koelkast! Ons paasontbijt wordt hopelijk een eindeseizoensontbijt. Zodra er meer duidelijkheid is gaat het paasteam terug aan de slag en brengen we jullie op de hoogte. En geloof ons, na deze periode zullen we er des te meer van genieten om met zijn allen samen te ontbijten.. Wie toch reeds terugbetaling wenst van het gestorte bedrag kan ons contacteren via jeugd.kvcwingene@gmail.com.

De verdeling van de paaseitjes op 4 april zal ook niet doorgaan op de manier zoals voorzien. We wachten af wanneer en op welke manier we de verdeling zullen kunnen organiseren. We brengen iedereen later op de hoogte. Daar onze bestelling geplaatst werd en zal geleverd worden kunnen paaseitjes NIET geannuleerd worden. Geen probleem, er is een houdbaarheidsdatum tot 31/01/2021.

We kijken ernaar uit iedereen snel en gezond terug te zien op en rond onze wingense voetbalvelden.
Zorg voor mekaar en zorg voor jezelf

Warme voetbalgroeten
Elke Kindt

Reacties