• Op Pasen is er terug ons jaarlijkse outdoor-tornooi, ondertussen maken we ons op voor de 36e editie. Dit jaar is het de eerste Memorial Philip Lamote. Philip was jarenlang actief in ons hoofdbestuurslid. Vorig jaar op Paaszaterdag deelde hij nog op zijn eigen enthousiaste wijze de medailles uit aan de spelertjes na hun wedstrijden. Op Paaszondag sloeg het noodlot toe, tijdens een fietstocht richting Ronde van Vlaanderen werd hartfalen hem fataal.
  • Naast de contractverlenging van Jitser De Deyne, uitvoerig interview na te lezen op deze site, heeft ook Michael Vandaele zijn contract verlengt bij onze vereniging. Deze 24 jarige Stadenaar, ex-speler van Gullegem, werd dit seizoen geteisterd door enkele blessures. Afgelopen zondag stond hij terug in de basis en bewees overduidelijk dat hij een meerwaarde is voor onze ploeg. We wensen alvast Michael veel succes toe!
  • Onze beloften gaven vrijdagavond partij tegen de 7e in de rangschikking, Varsenare. Met een 8-0 eindstand deed onze 2e ploeg het nog iets beter dan Club Brugge. Door een schorsing komende zondag stond Benjamin Bonte in de ploeg. Benja etaleerde zijn uitstekende vorm met 5 (!) doelpunten.  Dankzij deze overwinning houden we, met een voorlopige 3e plaats, nog steeds aansluiting bij de top. Met nog 6 speeldagen en een achterstand van 5 punten op leider Pittem is alles nog mogelijk!
  • Zoals reeds eerder doorgegeven is er op 4 juni ons jeugdfeest NEW STYLE! Dit jaar hebben we ervoor geopteerd om het jeugdfeest en de end of season gelijktijdig te laten doorgaan. In de namiddag zijn er de activiteiten voor onze jeugdploegen. ’S Avonds is er het eetfestijn, dit keer in de sporthal. Onze enthousiaste cel activiteiten legt op dit ogenblik de laatste hand aan het compleet vernieuwde programma. Binnen een tweetal weken volgt meer nieuws! Noteer alvast met stip 4 juni in jullie agenda!

Tot op de velden,

Bestuur KVC

Reacties