Vorige zondag kreeg onze eerste ploeg het bezoek van Lowingen uit Henegouwen. Na amper 40’ stond, dankzij doelpunten van Jens Van Damme en 2x Kristof Arys,  de 3-1 eindscore al op ons nieuw ledscorebord. De blessure van Benjamin Bonte overschaduwde de wedstrijd. Benja, door ziekte gestart op de bank, werd na een invalbeurt van amper 27’ geblesseerd afgevoerd, dit na een eerder onschuldig duel. Verdere onderzoeken de komende dagen moeten meer licht brengen over de ernst van zijn blessure.We wensen Benja alvast veel beterschap toe!

 

Ook afgelopen weekend werden onze buren van KSKV Zwevezele op overtuigende wijze kampioen. Met nog 5 speeldagen voor de boeg is de kloof met achtervolger Oudenburg al opgelopen tot 19 punten. Met momenteel amper 11 verliespunten en reeds 81 doelpunten de terechte kampioen. Zo komen onze buren, na 3 titels op rij, terecht in de hoogste provinciale reeks. Onze welgemeende felicitaties!

 

Vrijdag gaf onze beloftenploeg thuis partij tegen onze buren van Tielt. Op een eerder zwaar veld eindigde de derby op een vlotte 3-1 winst voor onze jongens. Dankzij deze overwinning komt onze 2e ploeg op plaats 2 met amper 2 punten achterstand op Pittem. De eerlijkheid gebiedt ons er bij te zeggen dat de leider nog 2 inhaalmatchen voor de boeg heeft maar in voetbal moet iedere match gespeeld worden.

 

Komende zondag krijgen onze fanion het bezoek van VV Westkapelle. Onze tegenstander zal er wellicht op gebrand zijn om een goede prestatie op de mat te zetten na de knappe 2-5 overwinning van de heenmatch. Supporters op post om onze spelers naar de overwinning te schreeuwen!

 

Door een gebrek aan deelnemende ploegen voor het Paastornooi heeft ons bestuur met pijn in het hart beslist om de editie van dit jaar niet te laten doorgaan. Hopelijk is er volgend seizoen terug voldoende interesse zodat dit leuk voetbalweekend terug kan georganiseerd worden!

 

Na een resem brainstormsessies  en vergaderingen zit de formule van ons jeugdfeest KVC NEW STYLE eindelijk in elkaar. Normaliter volgt binnen enkele dagen ons officieel programma van 4 juni via deze nieuwsbron.  Bezoek dus regelmatig deze site!

 

Voor de komende thuiswedstrijd aanstaande zondag is KVC nog op zoek naar een vrijwilliger voor de bediening van ons led-scorebord ! Wie voelt zich geroepen? In ruil gratis drank, een inkijk in de catacomben van de speakerstand, meet & greet met de spelers van de eerste ploeg en natuurlijk eeuwige roem!

 

Tot op de velden,

#RedactieKVC

Reacties