De 20-jarige flankspeler uit Marke, student Marketing en Sales, speelde de afgelopen 2,5 jaar bij de Nationale beloften van Cercle Brugge. De linksvoetige speler wordt door trainer Paravizinni omschreven als snel, explosief, sterk 1 tegen 1 en een geweldige voorzet in de voet. Kortom een meer dan beloftevolle speler met potentieel!

Dag Camil, stel je zelf even kort voor.

Ik genoot mijn jeugdopleiding bij o.a. Harelbeke, Moeskroen en Kortrijk. Daarna speelde ik vanaf de U15 tot de beloften van Cercle, samen met doelman Milan Iket. Bij de A-kern heb ik het geluk gehad om enkele keren te kunnen meetrainen en enkele oefenmatchen te kunnen spelen.

Mijn sterktes zijn mijn linkervoet, snelheid en spelinzicht. De punten waar ik zeker nog moet aanscherpen zijn kracht en grinta.

Vorig seizoen kwam je uit voor Gullegem?

Ik werd daar aangetrokken als linksachter voor de eerste ploeg. Eens aangekomen stond ik, ondanks mijn eerder kleine gestalte (nvdr: 1m77 en 69 kg) centraal in de verdediging. Na de voorbereidingswedstrijden werd ik al snel naar de belofteploeg verwezen. Uiteindelijk heb ik  te weinig kansen gekregen en was het eerder een verloren jaar.

En nu de overstap naar Wingene?

KVC is een ploeg die telkens voor de top gaat. Para volgde me destijds al van bij mijn periode bij Cercle maar een rechtstreekse overstap was toen niet mogelijk. Dit seizoen hadden we een meer dan positief gesprek dat goed is uitgedraaid.

Met de grote kern en de onlangs aangetrokken toppers besef ik dat de concurrentie groot zal zijn. Met Milan en Youri heb ik terug enkele gekende gezichten binnen de ploeg. Na een minder jaar is het de bedoeling om me te herlanceren, het is aan mij om het vertrouwen van het trainerskorps in te lossen. Ik ben er klaar voor!

 

Bedankt Camil voor de toffe babbel, veel succes bij KVC!!!

#redactieKVC

 

Reacties