Begin deze week kregen we te horen dat Andreas Van Autrève, Kenny Heytens en Brian Depondt uit eigen wil besloten hebben om volgend seizoen andere oorden op te zoeken.

Andreas komt volgend seizoen uit voor het Oost-Vlaamse KVE Aalter. De ambitieuze 2e provincialer heeft alvast de beste troeven in handen om volgend seizoen over te gaan naar de hoogste provinciale reeks. Met nog 7 speeldagen voor de boeg staan ze voorlopig eerste met 7 punten voorsprong op eerste achtervolger Sint-Martens-Lathem.

Na 2 seizoenen de blauwwitte kleuren te hebben verdedigd trekt Wingenaar Kenny Heytens naar 2e provincialer VV Tielt. Met een voorlopige 11e plaats en 33 punten lijken onze buren alvast verzekerd van het behoud.

Ook Brian Depondt kiest na 2 seizoenen KVC om het ondertussen vertrouwde nest te verlaten. Brian gaat volgend seizoen aan de slag in eigen gemeente, nl. reeksgenoot KFC Meulebeke. Meulebeke staat voorlopig 12e op 16 met amper 1 punt meer dan 4e laatste Zwevegem. Momenteel is het koffiedik kijken hoeveel dalers er zullen zijn in Bevordering.

We wensen onze 3 basisspelers alvast veel succes toe volgend seizoen. Met nog 6 reguliere wedstrijden en de eindronde voor de boeg zijn de trainerstaf en het bestuur er van overtuigd dat deze 3 spelers een meerwaarde zijn voor ons team en met de borst vooruit zullen meestrijden om onze fanion naar de nationale reeksen te brengen.

 

Tot op de velden,

Redactie KVC

#ForzaKVC! 

Reacties