Het  voorbije seizoen zit er al enkele weken op. Na een spannende competitie strandde de eerste ploeg op een zucht van de titel. De finale van de provinciale eindronde werd eervol verloren tegen Damme.

Meer succes was er voor de beloften en U21, beide ploegen behaalden de titel. De beloften waren gedurende het volledige seizoen oud-standing, terwijl de U21 letterlijk hebben moeten knokken tot de laatste speelminuut.

Ondertussen zat de sportieve cel van KVC niet stil. De meeste van de sterkhouders hebben bijgetekend, maar er werden ook enkele gerichte versterkingen gehaald. Dit  vooral in het aanvallend compartiment.

Twee spelers zijn terug van weggeweest. Goalgetter Kristof Arys komt na 2 jaar Knokke terug naar zijn vertrouwde KVC. Nas Hariti, de man met het oneindige strijdershart, verdedigt na 2 seizoenen Racing Waregem terug de blauw-witte clubkleuren.

KVC is klaar om volgend jaar terug met volle ambitie de competitie aan te vatten.

 

De aanwinsten:

Vonck Kenneth (Izegem)

Van Autreve Andreas (Meulebeke)

Desmet Jordan (Oostnieuwkerke)

Hariti Nasredinne (R. Waregem)

Forton Siebe (Ursel)

Fournier Kenneth (Wielsbeke)

Heytens Guillaume (Harelbeke)

Bonte Benjamin (Boezinge)

Arys Kristof (Knokke)

 

Volgende spelers verlaten de ploeg:

Vervaeke Bas ( Olympic  Ledegem)

Melki Nejim (Jong Zulte)

Desmet Dieter (Jong Zulte)

Damman Dennie (Daring Ruddervoorde)

De Visch Lorenz (Maria-Aalter)

Bossuyt Niels (Lovendegem)

Mulier Louis (Pittem)

Vankerkhoven Louis (Tielt)

Callens Toon (Meulebeke)

Speeckaert Jozua (?)

KVC dankt deze spelers voor hun inzet gedurende het afgelopen seizoen en wenst hen veel succes bij hun nieuwe club!

De blauw-witte vereniging trekt ook volop de kaart van hun eigen jeugd. Volgende 9 jeugdproducten, allen U21, krijgen volgend seizoen de kans om ervaring op te doen bij de A-kern: Vandeweghe  Kobe,Snauwaert Valdes, Vyncke  Jakke, De Jaegher Thijs, Standaert Machiel, Deruddere Aaron, Vandenbroucke Mauren, De Smet  Arnou en Vankerckhoven Charles.

 

De spelersvoorstelling voor het komende seizoen gaat door op vrijdag 21 augustus om 20u, dit in onze vertrouwde kantine. Supporters op post!

 

Bestuur KVC Wingene

Reacties