Wedstrijdkalenders

De attente bezoekers hebben ondertussen al opgemerkt dat, met het gebruik van Google Chrome, de meeste van de wedstrijdkalenders van onze ploegen vervangen zijn door Russische tekens… Geen paniek, ons bestuur heeft geen joint venture aangegaan met een Russische investeerder!

Om dit euvel op te lossen ondergaat onze site de nacht van komende zaterdag op zondag een update. Mogelijks is onze site tijdens deze periode tijdelijk onbeschikbaar. 

Ondertussen zijn onze provinciale ploegen terug in competitie. De voorstellen voor de reeksindeling van de gewestelijke ploegen zijn vorige week voorgelegd bij de Bond. Vermoedelijk wordt de speelkalender nog deze week, ten laatste volgende week, gepubliceerd. De eerste wedstrijd voor de gewestelijke ploegen is in het weekend van 14 februari.

De kalender van je favoriete ploeg kan je raadplegen via onderstaande link:

http://www.belgianfootball.be/nl/kampioenschappen-uitslagen-rangschikkin...

 

4e BCM, KVC aan het fornuis

Met meer dan 100 inschrijvingen is het 4de BCM al voor aanvang een succes. Die dag is er ook de thuismatch tegen Meulebeke. Supporters op post!

Jeugdfeest

Dit seizoen heeft het jeugdbestuur beslist om het jaarlijkse jeugdfeest en de end of season samen te voegen. Feest gaat door op 4 juni, met stip aan te duiden in jullie agenda! Meer info volgt!

Website KVC

En ook na de jaarwissel zit de redaktie van KVC niet stil. Deze week neemt onze redaktie de tijd om DE smaakmaker van eerste provinciale te onderwerpen aan een uitvoerig interview. Check dus deze week regelmatig deze pagina!!!

 

#ForzaKVC

Reacties