Woensdag 29 juli is er de eerste match voor de Beker van West-Vlaanderen. Voor deze wedstrijd is de ingang uitzonderlijk gratis. Supporters op post!

Afgelopen zondag was er de eerste wedstrijd voor de Croky Cup, beter bekend als de Beker van België. Tegen een verzwakt White Star Lauwe, pas gepromoveerd naar 2e provinciale, was de wedstrijd na 15 minuten al gespeeld dankzij doelpunten van onze superspits Arys en Van Autrève. In de 37e minuut stond het 3-0 dankzij een magistrale pegel van buiten de grote rechthoek van Jens 'la bomba' Van Damme. In een (overbodige) 2e helft wederom een doelpunt van Van Damme. Eindstand 4-0, een prima resultaat na een wedstrijd éénrichtingsvoetbal.

Ondanks nog een resem van afwezige spelers een prima resultaat.

Zondag aanstaande spelen we de 2e wedstrijd voor de Croky Cup. Deze thuiswedstrijd tegen 4e klasser WS Harelbeke start om 16u.

Voor de geïnteresseerden hieronder een opsomming van de komende beker- en oefenwedstrijden:

30/07 KVC Wingene vs E. Brugge (Beker Aerts) 19:30

31/07 OMS Ingelmunster beloften vs KVC Wingene (oefenwedstrijd) 19:30

05/08 Dadizele vs KVC Wingene (Beker van West-Vlaanderen) 19:00

08/08 Oudenburg vs KVC Wingene (Beker Aerts) 19:00

12/08 KVC Wingene vs Heestert (Beker van West-Vlaanderen) 19:00