Op zondag 23 augustus 2014 organiseert KVC Wingene ondertussen voor de 13e keer een reuze rommel-en brocantemarkt in het centrum van Wingene. Langs het verkeersvrije parcours zullen om en bij de 350 standhouders hun mooiste tweedehands spullen tussen 08u en 19u aanbieden.

Het gezellige en lusvormig parcours biedt zoals steeds extra comfort aan bezoekers én kraamhouders. De markt, het Kerkplein, het Gemeenteplein, de Oude Bruggestraat (van de Anker tot aan café 't Molenhof), de Futselstraat, Tieltstraat en de koer van het Parochiaal Centrum worden voor de gelegenheid én voor 1 dag omgetoverd tot een waar paradijs voor schattenjagers en enthousiaste verzamelaars. Maar ook andere kijklustigen die niet meteen op zoek zijn naar dat ene pronkstuk zijn uiteraard van harte welkom om eens rond te snuffelen naar leuke koopjes.

De gemeente kwam dit jaar ook tegemoet aan de terechte vraag van de locale horeca-uitbaters en de vele bezoekers om meer sanitaire mogelijkheden te voorzien. Daarom werd beslist om een extra Sani-wagen te plaatsen op de parking achter het gemeentehuis.

Kom dus zeker eens langs om de sfeer te snuiven of op om op het gemak rond te slenteren in het autovrije centrum. Naast de talrijke brocantekraampjes vindt u ook diverse drink-en eetstanden, een muzikaal zonneterras, kinderanimatie, een springkasteel, een ijsjeskraam, een groots opgezette boekenverkoop aan de bibliotheek, een speelpleintje, enz.

Wingene staat namelijk niet voor niets bekend als hét 'rommeldorp' van de provincie West-Vlaanderen!!!

Voor meer praktische informatie en voor inschrijvingen kan u terecht bij de organisatie op GSM: 0470/22.35.09 of via rommelmarktwingene@hotmail.com. Inschrijvingsformulieren kunnen ook per post terug gestuurd worden naar de Tieltstraat 1 bus 201 te 8750 Wingene.

Een stand van 5m op 4m + auto kost 10 ?. Meerdere aaneensluitende standen mogelijk.

Het standenplan is te zien op www.kvcwingene.be.

Betalingen gebeuren per overschrijving op rek nr. 652-8130383-22.

Vergeet uw naam, adres en standnummers aub niet te vermelden. Na overschrijving ontvangt u per mail uw officieel deelname-vignet.

Alvast tot dan!

KVC Wingene in samenwerking met Gemeentebestuur Wingene

Reacties