Driemaal is scheeprecht dacht onze redactie en nam kort na de deugddoende overwinning op het veld van Zaventem contact op met Jens Hoornaert. Met een warm en aangenaam gevoel keerden we terug uit Lichtervelde. Telkens de rust zelve en welbespraakt, een meer dan vlotte en verstandige gesprekpartner. Ondanks zijn jonge leeftijd ademt de talentrijke aanvaller voetbal, voetbal en nog eens voetbal. De tweevoetige speler is al meer dan 2 jaar samen met zijn knappe Elise, afgestudeerd  en een half jaar aan de slag als vastgoedmakelaar, reden genoeg dus om deze  smaakmaker van KVC aan de tand te voelen ivm bijgeloof en andere (voetbal)zaken ... ;-)

Jens, door de overwinning afgelopen weekend een knappe 9 op 9, zijn we opnieuw op titelkoers?

Zaventem, een jonge beloftevolle ploeg, startte goed. Dankzij een prachtige steekpas van Brogniez bracht Mo ons snel op voorsprong. Yoerie scoorde nog voor de rust de geruststellende 0-2. Door een goede organisatie, we speelden ons vertrouwde spelletje, hielden we de match onder controle. De score kon nog verder uitgediept worden maar telkens was de paal of de lat de boosdoener. Uiteindelijk hebben we weinig weggeven en behaalden we een logische overwinning tegen een meer dan verdienstelijke tegenstander. Door onze ervaring en goed positiespel kwamen de 3 punten nooit echt in gevaar.

Hoe schat je de reeks dit jaar in? En zondag is er het bezoek van leider Merelbeke?

Het niveau is volgens mij eerder gelijk gebleven. In vergelijking met vorig seizoen spelen enkele ploegen nu opeens top en de meeste nieuwkomers doen het verre van slecht.  Leider Merelbeke is momenteel out standing en laat heel weinig punten liggen, ondertussen hebben ze dankzij de 2e periode een eindrondeticket op zak.

Komende zondag zal iedereen terug op scherp moeten staan. Zoals trainer Para telkens predikt zullen de kleine foutjes cash betaald worden. Traditiegetrouw hebben we weer stevig getraind, we zijn er klaar voor.

Zelf speelde je al 3 jaar op rij kampioen bij onze buren, op je eerder jonge leeftijd maak je het mooie weer in 3e amateur. Waar eindigt dit verhaal, zit er, bij wijze van spreken, nog veel rek op?

Als voetballer wil je telkens hogerop maar ik blijf realistisch. Bij de start van dit seizoen was het enkele weken minder goed en zat ik wellicht terecht op de bank. Zelf was ik ook niet zo tevreden over mijn prestaties maar met trainer Para werd dit op een volwassen manier uitgepraat. Als student was het leven een stuk eenvoudiger, in mijn job als makelaar heb ik dikwijls onregelmatige en vooral late uren, dus niet echt bevorderlijk voor de prestaties op het veld.

Voor komend seizoen heb ik alvast bijgetekend. Ik geloof in het project van trainer Para, mijn beste vriend Gianni Lingier heeft ook al zijn woord gegeven, dus dat zit goed!

Om af te sluiten, ooit hadden we hier een tank van een aanvaller, vol van bijgeloof, die bij de aftrap de bal telkens met het soupapeke bovenaan legde. Hoe zit dat bij jou?

OMG! Ik heb een getatoeëerd kruis op mijn pols, als eeuwige herdenking aan mijn overleden opa. Voor ik op het veld ga kus ik deze 3 maal, voor mijn vriendin, broer en mama. Het veld betreed ik steevast met de linkse voet eerst en aan mijn linkerpols doe ik altijd een tape… vraag me niet waarom.

 

Bedankt Jens voor je spontane babbel, veel succes zondag!

Komende zondag misschien wel de match die het verdere verloop van de competitie kan beslissen, supporters op post!!!

De andere interviews met Jens kan je nalezen via onderstaande links..

https://www.kvcwingene.be/nieuws/onze-2e-toptransfer-een-feit

https://www.kvcwingene.be/nieuws/het-ultieme-kerstinterview-met-jens-hoo...

#JensHoornaert11

#RedactieKVC

Reacties